Ik geef jullie hier graag een kort woordje uitleg over de verschillende activiteiten die we met ons mama village graag willen organiseren.

Allereerst geef ik graag mee dat wij al onze activiteiten organiseren voor iedereen die zich als mama identificeert. Ben je mama, wordt je mama of ben je al mama in je hart? Voel je heel erg welkom bij ons. Kom je als papa graag mee, uiteraard ook geen probleem! Jullie kindjes zijn ook meer dan welkom. Bij lezingen of babbels zorgen we ervoor dat ook zij wat entertainment hebben

♡ (draag)wandelingen: Wandelingen waarbij we samen kunnen opladen in de natuur. Genieten van een momentje met kindje, en verbinding zoeken (en hopelijk vinden) met andere ouders. De mogelijkheid om te luisteren naar elkaars verhalen, mee te lachen met elkaars avonturen en ook de mooie en trotse momenten te kunnen delen. Ik voorzie bij de wandelingen graag een hapje en een drankje, aangepast aan het seizoen. Om deze kosten te dekken vraag ik vanaf de herstwandeling een bijdrage van € 2,5.

♡ babbels: De mogelijkheid om met gelijkgestemden van gedachte te wisselen over de thema’s die ons als (jonge) ouders vaak bezighouden. Denk aan zaken als nachtelijk ouderschap, borstvoeding, (starten met) vaste voeding, samen slapen, starten met opvang/terug gaan werken, wensouderschap (uitblijvende kinderwens) etc. Ik probeer steeds bij de geplande mamababbel (in de agenda) een thema voor te stellen. Soms zijn dit babbels gewoon onder ons, waarbij ik kies voor een thema waarin ik ervaring heb. Soms zijn er ook babbels met een gastspreker die over een specifiek thema zijn of haar kennis/ervaring komt delen. Dit kan bv. gaan over biologisch normale slaap, over voeding, etc. Praktisch: een babbel zonder spreker komt op € 10,00. Een babbel met spreker komt op € 30,00. De locatie van de babbels kan variëren. Deze staat altijd bij de babbel in de agenda!

♡ speelnamiddagen: Het aanbod aan speelgoed en verschillende manieren van spel is vandaag de dag heel groot. Soms kan je het overzicht wat verliezen. Open ended, montessori, toy rotation, sensorisch spel.. Ben je even de weg kwijt? In een spelnamiddag over een specifiek onderwerp, kunnen we tips en tricks met elkaar delen, en probeer ik er ook voor te zorgen dat er iemand bij is met kennis van zaken, om ons mee op weg te helpen!