Hallo!

Ik ben Ann (°1989) en mama van Stella (°2020).

Stella is middenin de tweede lockdown geboren, en zowel tijdens mijn zwangerschap als nu, merk ik dat ik een plek mis waar ik terecht kan met vragen en verhalen. Doordat Stella niet naar de opvang gaat, leer ik ook niet veel leeftijdsgenootjes van Stella of gelijkgestemde ouders kennen.

Ik vond veel verbinding, hulp en begrip in mijn ‘virtuele’ dorp online, met name vooral op Instagram. Daarom deel ik al een tijdje graag meer van onze avonturen en struggles op mijn account @milky-curves. Neem daar gerust een kijkje om me nog wat beter te leren kennen! Ik ben vooral gebeten door onderwerpen als borstvoeding (en langvoeden), samen slapen, nachtelijk ouderschap, dragen (die kinderwagen die we perse nieuw en van een duur merk moesten hebben, is sinds Stella haar geboorte drie keer gebruikt), montessori en open ended-speelgoed, verbindend en natuurlijk ouderschap.

Buiten dat virtuele dorp, bleef ik wat op zoek naar een toffe plek met babbels, workshops etc. In de omgeving Limburg blijf ik helaas wat op mijn honger zitten. En zo werd ‘mama village’ geboren. Ik hoop op deze manier een stukje fysiek village op te richten. Om samen te gaan wandelen, de kindjes samen te laten spelen, samen te babbelen over alles wat het ouderschap inhoudt. Om ook eens ons hart te kunnen luchten, en om elkaar te kunnen ondersteunen. Want je hoort en leest het zo vaak ‘it takes a village’. Maar dat village ook vinden, da’s dan weer niet zo makkelijk.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit om hier mijn schouders onder te zetten, en hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

Veel liefs,

Ann