Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alpacawandeling

april 28 @ 13:00 - 16:00

Gratis

De vorige editie van deze alpacawandeling was echt geslaagd! Dus we gaan dat nog eens doen!

Na een korte uitleg over het gedrag van de alpaca’s en de do’s-en-don’ts, gaan we vertrekken voor een mooie wandeling van +- 75 minuten (+- 1,5 km, op het tempo van de alpaca’s) in de bossen van Kaulille. Er gaan twee alpaca’s mee op wandeling. Er is steeds de begeleiding van één andere volwassene per kind nodig.

Hou rekening met de afstand: we wandelen ongeveer één uur, en kunnen niet zomaar stoppen. De wandeling is ook niet toegankelijk voor kinderwagens of buggy’s. Kindjes die nog niet zo lang kunnen stappen moeten het dus wel oké vinden om gedragen te worden. De wandeling wordt door een van de gidsen van de boerderij begeleid.

Na de wandeling kunnen we samen nog iets drinken!

Praktisch: deze activiteit komt op € 22,50. Na inschrijving zal je van mij een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Let op: je moet enkel de volwassenen inschrijven die meekomen en kindjes die ouder zijn dan 3 jaar. Kleinere kindjes niet!

Gegevens

Datum:
april 28
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Alpacaboerderij
Lillerbaan 104
Bocholt, 3950 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.