Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babbel met Eline Claeys over afgestemd opvoeden

17/05/2023 @ 19:00 - 21:00

Gratis

Eline Claeys is praktijkgerichte orthopedagoog, zorgcoördinator en mama, en deelt op haar account ‘etiketjes en afgestemd opvoeden’ enorm veel waardevolle informatie.

Op woensdag 17 mei zal Eline ons tijdens deze babbel meenemen doorheen afgestemd opvoeden. Over het volgen van je buikgevoel. Over erkenning en informatie voor ouders met het kindjes waar het net wat anders loopt. Maar ook voor kinderen zonder etiketjes, die willen vertrouwen op hun buikgevoel en vooral inzetten op afstemming. Er wordt een hapje en een drankje voorzien, en er is ook ruimte om je eigen vragen te stellen.

Praktisch: je dient enkel in te schrijven voor de volwassenen. Deze babbel komt op €30,00/persoon. Je ontvangt na je inschrijving van mij hierover nog een mail. Let op: je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Deze dient na 10 dagen (of max. 7d voor de activiteit) in orde te zijn, anders kan ik je plekje helaas niet voorbehouden. Enkele dagen voor de babbel ontvang je nog een mail van mij met de laatste details! Die mail beland jammer genoeg soms in SPAM/ongewenste mails. Check dus zeker ook daar.

Voor een annulatie tot 48u voor de activiteit kan je me steeds contacteren.

 

Gegevens

Datum:
17/05/2023
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Siloam, Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven
Holsteenweg 17
Zonhoven, 3520 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.