Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babbel met Lies Clerx van Leading Moms

07/02/2023 @ 10:00 - 12:00

Gratis

Lies kan je kennen van verschillende zaken. Allereerst natuurlijk als psychologe en bezieler van Leading moms, maar ook als schrijfster van ‘wat een moeder leiden kan’ en bedenker van de ‘ween maar’-zakdoeken.

Lies heeft dat alles opgestart vanuit een duidelijk uitgangspunt: elke moeder heeft het recht om haar leven met een korte ei te leiden. Op verschillende manieren biedt ze hiervoor handvaten, om je eigen weg te zoeken binnen het moederschap. Zonder dat daarvoor een fout of een juist pad is. Want ieder van ons heeft zijn eigen manier van moederen. Over dat alles zal ze samen met ons babbelen. Er is ook ruimte voor je eigen verhaal of vraag, binnen dit geheel.

Je kindje is van harte welkom om mee te komen. Ik voorzie speelgoed, en er is voldoende ruimte voor hen. Voor de aanwezige mama’s voorzie ik een hapje en een drankje.

Praktisch: je dient enkel in te schrijven voor de volwassenen. Deze babbel komt op €30,00/persoon. Je ontvangt na je inschrijving van mij hierover nog een mail. Let op: je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Deze dient na 10 dagen (of max. 7d voor de activiteit) in orde te zijn, anders kan ik je plekje helaas niet voorbehouden. Enkele dagen voor de babbel ontvang je nog een mail van mij met de laatste details! Die mail beland jammer genoeg soms in SPAM/ongewenste mails. Check dus zeker ook daar.

Voor een annulatie tot 48u voor de activiteit kan je me steeds contacteren.

Gegevens

Datum:
07/02/2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Halte, Viversel
Sint-Quirinusstraat 23
Heusden-Zolder, 3550 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.