Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babbel over Montessori met Yora van Mamapunt

22/01/2023 @ 14:30 - 16:30

Gratis

Montessori.

Ben je nog niet helemaal zeker wat het nu allemaal inhoud? Of ben je er al heel bekend mee en zoek je nog wat extra tips?

Yora van Mamapunt is dagelijks bezig met alle aspecten van Montessori. In het dagdagelijkse leven, en in haar eigen Mamapunt in Zemst met de eerste Montessori geïnspireerde speelgroepen in Vlaanderen, workshops en speelbabbels. En nu komt ze graag tot Limburg om jullie hierin ook mee te nemen! Yora volgde verschillende montessori-opleidingen, zoals ‘Organizing Montessori playgroups’ en ze is gecertificeerd ‘Positive discipline parent educator’.

De babbel gaat door op zondag 22 januari van 14u30 tot 16u30, in Siloam te Zonhoven. Je kindje(s) zijn uiteraard zeer welkom om mee te komen. Ik voorzie speelgoed voor hen. En voor jullie een hapje en drankje.

Praktisch: deze babbel komt op € 30,00. Na inschrijving zal je van mij een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Let op: je dient enkel de volwassenen die komen in te schrijven. Je kindje(s) niet.

Gegevens

Datum:
22/01/2023
Tijd:
14:30 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Siloam, Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven
Holsteenweg 17
Zonhoven, 3520 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.