Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boekstart – voorleesmoment

06/04/2023 @ 10:00 - 11:00

Gratis

In het kader van de Boekstart voorziet de bib van Heusden-Zolder (in mijn hometown deze keer dus :D) voor ons een voorleesmoment. Voor de kindjes die dit nog te lang vinden duren, liggen er op dat moment ook inkijkboekjes klaar. Na het voorleesmoment kunnen we samen op ontdekking gaan doorheen de bib en hun aanbod.

De mensen van de bib zullen ons ook met tips en advies bijstaan, en we kunnen natuurlijk ook tips aan elkaar uitwisselen!

Ken je boekstart al? Zij helpen jonge ouders om kindjes van baby en peuter af aan kennis te laten maken met boeken. Ik ben zelf een grote lezer, al van kleinsaf aan. Wij waren dus ook heel blij met dit initiatief!

Praktisch: deze activiteit komt op € 2,00. Na inschrijving zal je van mij een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Let op: je moet enkel de volwassenen inschrijven die meekomen, de kindjes niet! Deze activiteit is geschikt voor kindjes van 6 maanden tot 3 jaar.

 

Gegevens

Datum:
06/04/2023
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bib Heusden-Zolder
Sint-Willibrordusplein 8
Heusden-Zolder, 3550 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.