Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babbel met Prelogopedie Bregje

15/11/2022 @ 10:00 - 12:00

Gratis

Neusje open, mondje toe. Heb je daar al wel eens van gehoord?

Bregje Hoogmartens van (Pre)logopedie Bregje is logopedist en lactatiekundige, gespecialiseerd in prelogopedie en myonfunctionele therapie. Zij zal met ons op pad gaan in de wondere wereld van mondmotoriek, neus-en mondademhaling, tutjes en drinkgedrag.

De babbel zal doorgaan dinsdag 15 november om 10u00. Je kindje is natuurlijk ook steeds welkom, wij voorzien speelgoed! Ook een hapje en drankje voor jezelf als ouder wordt voor jullie voorzien!

Praktisch: deze babbel komt op € 30,00. Na inschrijving zal je van mij een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Als je kindje meekomt, moet je hem/haar niet apart inschrijven! Als aantal bij inschrijving mag je het aantal volwassenen tellen!

 

Gegevens

Datum:
15/11/2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Siloam, Holsteenweg 17, 3520 Zonhoven
Holsteenweg 17
Zonhoven, 3520 België
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.