Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babbel over alles wat je momenteel bezighoud in het ouderschap

27/10/2022 @ 13:30 - 15:30

Gratis

Op deze mamababbel nodig ik jullie graag uit om, samen met mij, vooral onze verhalen en ervaringen te delen. Wat houd je momenteel bezig, wat deel je graag eens of stem je graag af met gelijkgestemden. Voel je ontzettend welkom om samen onze verhalen te delen en elkaar te helpen en te dragen.

De babbel zal doorgaan op donderdag 27 oktober om 13u30. Je kindje is natuurlijk ook steeds welkom, wij voorzien speelgoed! Ook een hapje en drankje voor jezelf als mama wordt voor jullie voorzien!

Praktisch: deze babbel komt op € 10,00. Na inschrijving zal je van mij een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Als je kindje meekomt, moet je hem/haar niet apart inschrijven! Als aantal bij inschrijving mag je het aantal volwassenen tellen!

Gegevens

Datum:
27/10/2022
Tijd:
13:30 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Praktijk Bloei
Steenweg 67
Herk-de-Stad, 3540 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.