Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babbel over samen slapen

15/12/2022 @ 15:00 - 17:00

Gratis

  In dezelfde kamer wordt geadviseerd tot minimum 6 maanden. Samen in hetzelfde bed slapen krijgt al snel het labeltje ‘gevaarlijk, doe maar gewoon niet’. Wij gingen het ziekenhuis uit met een waslijst aan ‘regels’ over slapen. Mijn moedergeval daarentegen zei vannacht één dat er maar één plek voor mijn baby’tje was, en dat was dicht bij mij. Zij signaleerde hetzelfde. En zo geschiedde. Nog niet zo lang geleden hebben we eindelijk een upgrade naar een familiebed gedaan.

Veel informatie vinden over veilig samen slapen, is helaas niet altijd makkelijk. Het kan nochtans echt perfect op een veilige manier, net als we geïnformeerd kunnen worden.

Tijdens deze babbel duik ik graag met jullie in de wondere wereld van samen slapen, vloerbedden, familiebedden en co-sleepen. Slaap jij samen? Of heb je net vragen of bedenkingen? Ik zie je graag op 15 december om 15u00!

Praktisch: deze babbel komt op € 10,00. Na inschrijving zal je van mij een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Als je kindje meekomt, moet je hem/haar niet apart inschrijven! Als aantal bij inschrijving mag je het aantal volwassenen tellen!

 

Gegevens

Datum:
15/12/2022
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Halte, Viversel
Sint-Quirinusstraat 23
Heusden-Zolder, 3550 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.