Aankondigingen

Welkom!

Hallo, leuk dat je de weg gevonden hebt naar deze pagina!

Ben je benieuwd wat die ‘mama’ village precies is? Check mijn eerste blogpost, waarin ik alles uit de doeken doe! En wie ‘ik’ dan ben? Meer daarover bij ‘over ons’ 😉

Ga gerust eens kijken bij het submenu’tje ‘overzicht activiteiten’, waar ik je graag meer vertel over wat ik ga organiseren. Voor een aantal zaken ben ik nog wat praktische dingen aan het uitwerken, daarover volgt snel meer! In de kalender kan je ook al onze eerste twee wandelingen terugvinden! Misschien ontmoet ik je daar wel?

Tot snel!

Veel liefs,

Ann

PS: de getalenteerde Laura is keihard aan het werken aan een mooi, persoonlijk logo. Dit komt er dus snel aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.