Aankondigingen

Agenda 2022

Hallo!

Wat ben ik blij om vandaag officieel de agenda voor de rest van 2022 online te kunnen zetten!

Er komen dit jaar nog verschillende dingen aan. Een wandeling, een speeltuindate, babbels met en zonder sprekers. Ik heb mijn best gedaan om een soort mix te maken van momenten en dagen, aangezien de voorkeuren wat gelijk op gingen. In oktober zijn er wat meer activiteiten dan november en december, omdat het weer zich soms moeilijk laat voorspellen. Valt dit mee in november, doe ik dan graag nog een wandeling of speeltuindate!

Overzicht

Oktober

November

December

Betreffende de babbels, geef ik nog graag even mee dat je zeker geen eenzijdige lezingen moet verwachten! We gaan samenkomen als gelijkgestemden, en samen over een bepaald thema babbelen. Ik ben intussen ook druk bezig met tweedehands leuk speelgoed voor de kindjes extra te scoren! Want die zijn uiteraard ook steeds welkom.

Mis jij nog iets? Of heb jij een supertoffe locatie, spreker of idee? Laat het mij zeker weten! Het is samen dat we hier hopelijk iets heel tofs van gaan kunnen maken.

Ook voor 2023 beginnen de eerste maanden gevuld te geraken, en we beginnen in 2023 echt met een topper van formaat! Kleine hint: breek de week.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit om jullie te ontmoeten!

Veel liefs

Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.