Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mamababbel met The Gentle Kidd

07/10/2022 @ 19:00 - 21:00

Gratis

Slaap.. We hebben allemaal al wel eens dé vraag gehad, hoe klein onze baby ook nog is ‘en, slaapt ie goed’. Voor mij was het al vrij snel heel makkelijk om te zeggen ‘ja, als een baby’, en te weten wat dat écht betekent, slapen als een baby.

Hanne van The Gentle Kidd is een holistische slaapcoach, gespecialiseerd in biologisch normale slaap. Want wat onze maatschappij vaak ziet als normaal, ligt vaak helaas mijlenver van het echte biologische normaal. Ben je benieuwd naar wat dan wél biologisch normale slaap is, ook voorbij de babytijd.

Op vrijdag 7 oktober om 19u00 nodigen Hanne en ik jullie graag uit, om samen met ons in biologisch normale slaap te duiken. Je kindje is ook steeds welkom, wij voorzien speelgoed! Ook een hapje en drankje voor jezelf als mama (of papa) wordt voor jullie voorzien!

Praktisch: deze babbel komt op € 30,00. Na inschrijving zal je van mij een mail ontvangen met de betalingsgegevens. Als je kindje meekomt, moet je hem/haar niet apart inschrijven! Als aantal bij inschrijving mag je het aantal volwassenen tellen!

Gegevens

Datum:
07/10/2022
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Praktijk Bloei
Steenweg 67
Herk-de-Stad, 3540 België

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.