Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Septemberwandeling

24/09/2022 @ 14:00 - 15:30

Gratis

Onze allereerste (draag)wandeling!

En ook meteen de eerste activiteit van onze mama village, deze wandeling! Ik kijk ernaar uit om jullie hierbij te leren kennen. Samen wandelen, babbelen en verbinden!

We spreken af op de parking bij Blabloom, om van daaruit samen te gaan wandelen op natuurdomein De Maten.

En het is niet toevallig dat we afspreken bij Blabloom (al kan je mij daar ook gewoon regelmatig vinden). Als grote voorstander van ergonomisch dragen, zal er namelijk een draagconsulente van Blabloom met ons meewandelen! Zij kan bij aanvang van de wandeling, of tijdens de wandeling, altijd even meekijken. Ik had het bv. zelf voor, dat Stella na een tijdje niet meer 100% goed zat, maar ik de instelling uit gewoonte niet meer elke keer nakeek. Zeker waardevol dus! Na de wandeling zijn we dan ook welkom bij Blabloom voor een hapje en een drankje.

PS: je bent natuurlijk ook welkom als je liever komt met de buggy, dan met een drager! Zin in verbinden, is alles wat je écht nodig hebt 🙂

Gegevens

Datum:
24/09/2022
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hasseltweg 78, 3600 Genk
Hasseltweg 78
Genk, Limburg 3600 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.