Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Babbel met Ellen van Oogjes dicht

29/11/2023 @ 14:00 - 16:00

Gratis

Ellen van Oogjes dicht is mama van Rik, en gecertificeerd baby-led slaap en welzijnsconsultant. Ze gaat op een holistische manier aan de slag met ouders en kindjes tot 4 jaar, om in verbinding eventuele slaapproblemen aan te pakken.

Op woensdag 8 november om 14u00 neemt Ellen ons mee doorheen de biologisch normale slaap bij het jonge kind.  Uiteraard voorzien we ook voldoende ruimte om jullie eigen vragen te stellen.

Kindjes zijn meer dan welkom om mee te komen, ik voorzie voldoende speelmogelijkheid.

Praktisch: je dient enkel in te schrijven voor de volwassenen. Deze babbel komt op €25,00/persoon. Je ontvangt na je inschrijving van mij hierover nog een mail. Let op: je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Deze dient na 10 dagen (of max. 7d voor de activiteit) in orde te zijn, anders kan ik je plekje helaas niet voorbehouden. Enkele dagen voor de babbel ontvang je nog een mail van mij met de laatste details! Die mail beland jammer genoeg soms in SPAM/ongewenste mails. Check dus zeker ook daar.

Voor een annulatie tot 48u voor de activiteit kan je me steeds contacteren.

 

Gegevens

Datum:
29/11/2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Halte, Viversel
Sint-Quirinusstraat 23
Heusden-Zolder, 3550 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.