Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Winterwandeling

12/11/2023 @ 14:00 - 16:00

Gratis

In november doen we een winterwandeling! Ik vind zo een winterse wandeling echt genieten, de kou op je wangen voelen en dan daarna binnen opwarmen met een warm drankje, zalig.

Ga jij met ons mee op pad? We spreken af om 13u45 bij Blabloom, en gaan van daaruit samen wandelen in De Maten. Mag ik stiekem hopen op een klein laagje gezellige sneeuw?

Naar goede gewoonte zal draagconsulente Melissa van Blabloom zal er bijzijn om, indien jullie dit wensen, jullie draagsystemen na te kijken en indien nodig bij te stellen. Zij zal ook meewandelen, zodat jullie ook tijdens de wandeling bij haar terecht kunnen. Wil je je kleintje extra warm induffelen? Loop daarvoor eens binnen, de warme draagjassen en draagcovers zijn een aanrader!

Na de wandeling zijn we welkom bij Blabloom voor een hapje en een hartverwarmend drankje.

PS: je bent natuurlijk ook welkom als je liever komt met de buggy, dan met een drager! Zin in verbinden, is alles wat je écht nodig hebt 🙂

PPS: als het echt slecht weer is, spreken we gewoon af bij Blabloom zelf, voor het spelen en babbelen! 🙂

Praktisch: je dient enkel in te schrijven voor de volwassenen. Je ontvangt na je inschrijving van mij hierover nog een mail. Enkele dagen voor de wandeling ontvang je nog een mail van mij met de laatste details! Die mail beland jammer genoeg soms in SPAM/ongewenste mails. Check dus zeker ook daar.

Voor een annulatie tot 48u voor de activiteit kan je me steeds contacteren.

Gegevens

Datum:
12/11/2023
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hasseltweg 78, 3600 Genk
Hasseltweg 78
Genk, Limburg 3600 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.