Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voeden in ’t park

15/10/2023 @ 10:00 - 12:00

Gratis

Op zondag 15 oktober komen we graag samen voor een kleine, informele ‘herfsteditie’ van Voeden in Verbinding in Hasselt.

We spreken af vanaf 10u00 in het stadspark in Hasselt, en het gezamenlijke voedingsmoment zal doorgaan om 10u30. Nele van Bellafotografie.be zal er opnieuw bij zijn om dit moment op beeld vast te leggen, en Nelle van LLL zal er ook zijn om je van een ‘openbaar voeden’ kaartje te voorzien!

Er zijn heel wat bankjes in het park, maar breng ook gerust een picknickdeken mee! Wij voorzien ook een klein hapje en drankje, het is altijd handig als je je eigen beker meebrengt, zo verkleinen we de afvalberg ook! Er zal een beperkte hoeveelheid warme drank zijn, begin jij de dag liever met een koffie’tje? Breng gerust je thermos mee!

We zetten deze inschrijvingen vrij laat open, want het was eigenlijk de bedoeling om gewoon wat op ons af te laten komen hoeveel mensen er zouden zijn, en het informeel te houden. Maar de regen heeft geen verrassingen meer voor ons na deze editie van VIV, en we zouden jullie graag kunnen bereiken indien er toch naar een plan B qua locatie gegaan moet worden. Dus bij deze ook alvast bevestiging van ons: als het regent, zakken we af naar een andere, overdekte, locatie in Hasselt zelf, die ook vlot te bereiken is en veel parking heeft.

Hopelijk tot zondag!

Veel liefs, Ann, Linde en Insen

 

PS: dit is geen activiteit vanuit Mama Village. Het bestaande inschrijfsysteem opnieuw gebruiken was het makkelijkste en snelste 🙂

Gegevens

Datum:
15/10/2023
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Stadspark Hasselt
Albrecht Rodenbachstraat 17, 3500 Hasselt
Hasselt, Limburg 3500 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.