Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

September draagwandeling

september 23 @ 14:00 - 16:00

Gratis

Na onze zomerstop, gaan we weer samen wandelen!

Ga jij met ons mee op pad? We spreken af om 13u45 bij Blabloom, en gaan van daaruit samen wandelen in De Maten. Ik ben benieuwd of we al een herfstige wandeling gaan hebben of een mooi nazomers zonnetje!

Naar goede gewoonte zal draagconsulente Melissa van Blabloom zal er bijzijn om, indien jullie dit wensen, jullie draagsystemen na te kijken en indien nodig bij te stellen. Zij zal ook meewandelen, zodat jullie ook tijdens de wandeling bij haar terecht kunnen.

Na de wandeling zijn we welkom bij Blabloom voor een hapje en drankje. Ook voorzien zij een speurtocht doorheen de winkel in het thema ‘wat heb je nodig om een verjaardagstaart te bakken’, waarbij we eindigen bij een mooie Grimm’s verjaardagstaart om mee te spelen in de speelhoek!

PS: je bent natuurlijk ook welkom als je liever komt met de buggy, dan met een drager! Zin in verbinden, is alles wat je écht nodig hebt 🙂

PPS: als het echt slecht weer is, spreken we gewoon af bij Blabloom zelf, voor het spelen en babbelen! 🙂

Praktisch: je dient enkel in te schrijven voor de volwassenen. Je ontvangt na je inschrijving van mij hierover nog een mail. Enkele dagen voor de wandeling ontvang je nog een mail van mij met de laatste details! Die mail beland jammer genoeg soms in SPAM/ongewenste mails. Check dus zeker ook daar.

 

Voor een annulatie tot 48u voor de activiteit kan je me steeds contacteren.

Gegevens

Datum:
september 23
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Ann Cuypers
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hasseltweg 78, 3600 Genk
Hasseltweg 78
Genk, Limburg 3600 België
+ Google Maps

Kleine opmerking:

Voor sommige activiteiten ga ik genoodzaakt zijn om een kleine kost aan te rekenen, zodanig dat ik zelf uit mijn onkosten geraak.

Denk bijvoorbeeld aan een spreker die vergoed dient te worden voor een lezing, huur voor een locatie, …

Uiteraard zal ik er alles aan doen om deze kost zo laag mogelijk te houden.

Wanneer je je hebt ingeschreven op een event, zal je van mij nog een mail krijgen met meer informatie aangaande het event en de daaraan verbonden kost.

Voor events waaraan een kost verbonden is, zal er dan ook een minimum aantal deelnemers gelden alvorens het event zal doorgaan.